Programa Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hemşehri Buluşmalarının Önemi Üzerine

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) ve Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) tarafından düzenlenen Hemşehri Buluşması'nda konuşan Yılmaz Tunç, derneklerin doğdukları yerleri unutmama, kültürü gençlere aktarma, geçmişi gelecek nesillere anlatma misyonunu önemsediğini belirtti.

İstanbul'un Geleceği ve Esenler

Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'un 5 yıllık kayıp yıllarını telafi edeceği bir döneme girdiğine inandığını ifade etti. Esenler'de Türkiye rekoru kıracak bir başarı elde edileceğini vurgulayan Tunç, İstanbul'u sadece İstanbul diyecek bir büyükşehir belediye başkanının şehri yönetmesi gerektiğini dile getirdi.

Zonguldak’ta feci kaza! 63 yaşındaki yaşlı adamdan acı haber geldi Zonguldak’ta feci kaza! 63 yaşındaki yaşlı adamdan acı haber geldi

A W149385 03

İstanbul'un Geçmişteki Sorunları ve Çözümler

Bakan Tunç, geçmişteki sorunları hatırlatarak, çöp sorunları, hava kirliliği ve su sorunlarına değindi. İstanbul'un bu sorunların üstesinden gelebilmek için büyük projelere ihtiyaç duyduğunu ve Murat Kurum ile birlikte bu projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Sürdürülebilir Çevre ve İstanbul'un Geleceği

Hava, su ve çevre kirliliği konularına vurgu yapan Tunç, sürdürülebilir çevre için yapılan projelerin önemine değindi. Murat Kurum'un liderliğinde, İstanbul'un çevresel sorunlarının çözümüne odaklanacaklarını ifade etti.

Yılmaz Tunç

Murat Kurum'a Güven İfade Edildi

Bakan Tunç, Hemşehri Buluşması'nda katılımcılara seslenerek, İstanbul'u Murat Kurum'un yönetmesinin önemini vurguladı. Murat Kurum'un İstanbul için önemli projelere imza atacağına olan güvenini dile getirdi.

İHA

Zonguldak Haberleri