Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ikinci devrenin ilk maçında Etimesgut Belediyespor'a karşı alınan mağlubiyeti geride bırakarak, hafta sonu oynayacakları 24Erzincanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maçın zorlu geçeceğini belirterek, kazanmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kastamonuspor, Etimesgut Mağlubiyetini Unutup 24Erzincanspor’a Odaklandı.. (1)

Ligin ilk devresini lider tamamlayan Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor'a evinde 1-0 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapmıştı. Ancak takım, hafta sonu oynayacakları 24Erzincanspor maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş, Etimesgut mağlubiyetini bir "yol kazası" olarak değerlendirirken, ikinci devrede daha zorlu müsabakalara çıkacaklarını belirtti.

Kastamonuspor, Etimesgut Mağlubiyetini Unutup 24Erzincanspor’a Odaklandı.. (4)

Eriş, yaptığı açıklamada, "Etimesgut karşısında kaçırdığımız 11 pozisyonumuz oldu, verilmeyen penaltılarımız vardı. Saha ve zemin şartları inanılmaz kötüydü, savunma yapmak daha basit hale geldi. Erzincan takımı da bana göre ligi en iyi güç uygulayan takımlardan bir tanesi. Zor bir maç olacak ama bizim çok sevdiğimiz ve çok saygı duyduğumuz bir kulüp. Biz de güzel bir müsabakanın olmasını arzu ediyoruz, güzel bir karşılaşmanın neticesinde de kazanmayı çok istiyoruz" dedi.

Emekli postane müdürü hayatını kaybetti! Emekli postane müdürü hayatını kaybetti!

Kastamonuspor, Etimesgut Mağlubiyetini Unutup 24Erzincanspor’a Odaklandı.. (6)

Transfer döneminde Başakşehir'den Kastamonuspor'a transfer olan Muhammet Arslantaş ise takıma katkı sağlamak amacıyla geldiğini belirterek, "İyi bir ortam ve iyi bir takımımız var. Bu yılın ilk devresini zaten çok iyi geçirdik, ikinci devrede istikrarlı gidip şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Galip gelebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı. Arslantaş, Etimesgut maçının şanssız geçtiğini söyleyerek, takımın bu performansı tekrarlamayacağını vurguladı.

Kastamonuspor, Etimesgut Mağlubiyetini Unutup 24Erzincanspor’a Odaklandı.. (5)

HABER MERKEZİ