MHP  Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü"nü mesajıyla kutladı... MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü"nü mesajıyla kutladı...

Kozlu Belediye başkanı Ali Bektaş Akmercan Doğalgaz yetkilileriyle İstanbul'da yaptığı görüşme hakkında bilgiler verip teknik ekibin Kozlu'ya gelip çalışmaya başladığı müjdesini verdi. 

WhatsApp Image 2023-08-28 at 10.42.11

Kozlu Belediyesinden gönderilen bilgi ve fotoğraflarda doğalgaz ekibinin 28 Ağustos Pazartesi günü teknik çalışmalara başladığı vurgulandı. 

Başkan Bektaş Kozlu ilçesinin %100'nü doğalgaza kavuşturmak için var güçle çalıştıklarını belirterek şu görüşlere yer verdi;

"Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmalarını görüşmek üzere Akmercan doğalgaz yetkilileri ile İstanbul'da bir araya geldik. Doğalgaz çalışmaları başta İhsaniye Mahallesi olmak üzere ilçemizde yarım kalan işlerde dahililçemizin %100'nü doğalgaza kavuşturmak İçin Akmercan teknik ekibiyle bir araya geldik. Akmercan ekibiyle ortaklaşa yürüteceğimiz  çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başlayarak vatandaşlarımızın konforlu bir yaşam sürmesi için Kozlu Belediyesi  olarak tüm müdürlüklerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm mahallelerimize hayırlı, uğurlu olsun."

WhatsApp Image 2023-08-28 at 10.42.22

WhatsApp Image 2023-08-28 at 10.42.54