Ürünlerde Fahiş Fiyat Artışına Son! Yeni dönem başlıyor... Ürünlerde Fahiş Fiyat Artışına Son! Yeni dönem başlıyor...

ÖSYM 'den yapılan duyuruya göre Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) katılan adaylar, tercih ekranlarına bugünden itibaren 27 Aralık'a kadar erişim sağlayabilecek.
Bazı kamu kurum ve kuruluşlarının açık kadro ve pozisyonlarına görevlendirilmek üzere, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olacak şekilde tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonların yer aldığı KPSS-2023/2 tercih kılavuzu, ÖSYM'nin internet adresinde paylaşıldı. Bu konuya göre, kamu görevlerine ilk defa ataması olacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih yapmaları beklenecek.
KPSS-2023/2 tercih kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar bulunuyor.
Tercih başvuruları, 27 Aralık saat 23.59'a kadar ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak gerçekleştirebilecek.