Kestane balının diyarı Zonguldak'ta kestane ormanlarına zarar veren Gal arısına savaş açıldı! Kestane balının diyarı Zonguldak'ta kestane ormanlarına zarar veren Gal arısına savaş açıldı!

Uzun, vergi ödemelerinin son tarihine yaklaşırken, gecikme faizi ödememeleri için araç sahiplerini uyardı.

MTV ÖDEMELERİ VE SON TARİH

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Özcan Uzun, 2024 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ödemeleriyle ilgili önemli bilgiler verdi. Uzun, yaptığı açıklamada, vergi ödemelerinin son tarihini 31 Ocak olarak belirterek, araç sahiplerini gecikme faizi ödememeleri için ilk taksitlerini belirlenen tarihe kadar ödemeye çağırdı.

Başkan Uzun, açıklamasında, araç sahiplerine çeşitli ödeme seçenekleri sundu. Vergi daireleri, PTT ve banka şubeleri, dijital vergi daireleri, bankaların internet siteleri veya mobil uygulamalar üzerinden ödeme yapmanın mümkün olduğunu vurguladı.

Açıklamada, "2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin ilk taksit döneminin yılbaşında başladığını hatırlatırız. Araç sahiplerinin, gecikme faizi ödememeleri için 31 Ocak tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni ödemeleri gerekiyor" ifadelerine yer verildi.

Araç sahipleri, Başkan Uzun'un uyarısını dikkate alarak, belirlenen son ödeme tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirmeleri konusunda önemle hatırlatıldı.

HABER MERKEZİ