Vergi Haberleri

Vergi haberleri ve güncel Vergi gelişmeleri, Vergi ile ilgili tüm video, Vergi fotoğrafları ve Vergi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonu tek haneye düşürme programı üzerinde çalıştıklarını ve buna yönelik atılan adımları açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi sosyal medya hesabından vergi düzenlemelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Vergi artışları gerekçesiyle fiyatlarının yükseltilmesine itiraz eden vatandaş şirketle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında hukuki mücadelesini kazandı.

ZONGULDAK

Kripto varlıklar tanımlanıp işlem vergisi alınacak. denetlenebilirlik ve şeffaflık sağlanacak. Kripto para piyasasının yasal zemine oturtulması için hazırlıklarda sona gelindi....

BARTIN

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Özcan Uzun, 2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri konusunda araç sahiplerine önemli bir...

ZONGULDAK

Tüketici Hakları Derneği Şube Başkanı Ali Topaloğlu, ülkede yaşam bulan evrensel tüketici haklarının korunması çağrıda bulundu.

GENEL

Yılın son enflasyon verilerine dayanarak belirlenen vergi oranlarıyla birlikte yeni zamlar gelmeye başladı. Gelen zamla birlikte yapılan indirim vatandaşı sevindirmedi.

GENEL

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan genel tebliğ ile 2024 yılı değerli kağıt fiyatları ve harçlar yeniden belirlendi. 

GENEL

Resmi Gazetede yeni vergi tablosu yayımlandı. 2024 yılı için gelir vergisi tarifesi ve vergi indirimleri güncellendi. 

EKONOMİ

1 Ocak itibariyle yürürlüğe girecek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifeleri Resmi Gazete'de ilan edildi.

ZONGULDAK

Zonguldaklı fenomen Aymira Koçaklı "Masak beni de araştırsın" dedi. Dilan Polat ve ailesinin kara para aklamaktan dolayı ceza evine girmesinden...

EKONOMİ

TÜİK ekim enflasyon verileri ile birlikte 2024 yılında uygulanacak olan Yeniden Değerleme Oranı (YDO) açıklandı.