Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Mahallelerde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Alan, Tepebaşı Mahallesine gerçekleşen ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi de eşlik etti mahalle sakinleri tarafından coşku ile karşılandı.

Coşkulu kalabalık karşısında mutlu olan Selim Alan yaptığı konuşmada, “Tepebaşı Mahallemizin kıymetli sakinleri ile kucaklaştık, hasbihal ettik. Şehrimize bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri ve yeni vizyon projelerimizden bahsettik. Her zaman yenilikçi ve ileriye dönük hizmetlerimiz ile ilklerin şehri ZONGULDAK’ımıza yine ilkleri yaşatmaya devam edecek, şehrimizi daha da güçlendirecek ve geliştireceğiz. Bizleri miting havasında karşılayan programımıza yoğun ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, seçimler iyice yaklaşırken başkan adayları da halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Görüldüğü üzere Alan’a olan ilgi ve alaka gerçekten mesaj niteliğinde.

“Patron vatandaş” onlar ne derlerse o olacak. Haber-Yorum: Mustafa Emen