Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı! Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı!

İlimizin güzide ilçesi Ereğli bilindiği üzere yaptığı birbirinden güzel festivallerle adını duyuruyor. Bu festivalleri de gerçekleştiren isim Belediye Başkanı Halil Posbıyık’tır.

Buna denecek söz yok, eleştiriler olsa da bu festivaller Ereğli halkını çok mutlu ediyor katılımlarda bunu gösteriyor. Halk ne yapsın ülkenin birbirinden değerli sanatçılarını görmek için ücret ödemeden festivallerde eğlenme imkânı buluyor. Posbıyık bunu her sene yapıyor. Ama öyle ama böyle başarıyor hakkını yememek lazım.

ot-diken

Birde işin başka bir tarafı var bunu da vatandaş söylüyor. Söylerken de eleştiriyor. Bakın bu konuda Kepez’de oturan bir vatandaş Posbıyık’a ne yazmış.

“Burası Ereğli’nin en kalabalık mahallelerinden olan Kepez yolu, kaldırımda yürüyecek yol kalmamış artık ottan dikenden belediyemiz festivale verdiği çalışmaları birazda çevre temizliğine verse keşke dışardan gelen bir vatandaş görü ayıplar bu durumu.”

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, iş bilenin kılıç kuşananın derler ama vatandaşın bu eleştirisinin doğruluğunu fotoğraftaki yolları basan otlardan görüyoruz. Sizden kaçar ama vatandaştan kaçmaz Sayın Posbıyık. Artık top sizde diyelim. Haber-Yorum: Mustafa Emen.