Zonguldak Tarım İl Müdürlüğünden  emekli,  Doğru Haber gazetesi eski muhabirlerinden olan ve Ontemmuz Mahallesi Karlık sokakta ikamet eden evli ve üç babası Ramazan Küçük tutulduğu amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata gözlerini yumdu.

MHP  Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü"nü mesajıyla kutladı... MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü"nü mesajıyla kutladı...

Zonguldak'lı Gazeteci, Yazar ve TV yorumcusu Cem Küçük hayatını kaybeden Ramazan Küçük'ün yeğeni. Vefat ile ilgili olarak bir açıklama yapan Gazeteci Cem Küçük'ün yakın arkadaşı Muammer Avcı  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ünlü gazetecinin de cenazeye katılacağını ifade ederek şunları yazdı.

"Akşam saatlerinde yaptığımız görüşmede, amcası Ramazan Küçük'ün vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Cenazesi yarın 102 Sokak Taşbaca camiinde öğle Namazına müteakip Cem Küçük’ün de katılımlarıyla Aile kabristanlığına defnedilecektir. Amcası Ramazan Küçük’e yüce Allah'tan rahmet, kederli Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."