Rektör Özölçer, Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Anaokulu 5 Yaş Minik Kalpler Sınıfı öğrencileri Bulut Belen ve Azra Egemen'i makamında ağırladı.

Murat Sesli; "Kdz. Ereğli'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz!" Murat Sesli; "Kdz. Ereğli'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz!"

Ziyaret sırasında çocukların velileri, birim sorumlusu Öğr. Gör. Yasemin Cengiz Demir ve miniklerin öğretmeni Ebru Balçık da hazır bulundu. Minikler, ellerinde çiçeklerle geldikleri ziyarette Rektör Özölçer ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Rektör Özölçer, çocukları makamında ağırlamaktan ve onları dinlemekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Çocukların gelecekte önemli görevler üstlenecek bireyler olduğunu vurgulayan Özölçer, onların ulus ve millet bilinciyle yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti.

Ayrıca, çocuklara kültürel ve manevi değerlerin aktarılmasının herkesin sorumluluğu olduğunu vurgulayan Rektör Özölçer, onların dijitalleşen dünyada da kendi kültürlerini koruyup ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu, çocuklar ve Rektör Özölçer birlikte gülümseyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

A W189251 01

İHA

Zonguldak Haberleri