İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu ve belediye meclis üyesi adayları, S.S. Erbirlik Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan ve üyeleriyle bir araya gelerek kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Murat sesli

S.S. Erbirlik Yük Taşıma Kooperatifi İle Kahvaltı Buluşması

İYİ Parti adayları, S.S. Erbirlik Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan ve yönetimini kahvaltıda misafir etti.

Seçkin Turhan’dan Başarı Temennisi

Kahvaltı öncesinde konuşan S.S. Erbirlik Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan, Sesli ve ekibine çıktıkları yolda başarılar diledi.Murat sesli

Dikkat orada sular kesilecek! Dikkat orada sular kesilecek!

Sorunlara Çözüm Sözü

S.S. Erbirlik Yük Taşıma Kooperatifi üyeleriyle bir araya gelen Sesli, şoför esnafının karşılaştığı sorunların çözümünün kendilerinde olduğunu ifade ederek, işbirliği ve dayanışma vurgusu yaptı.

Teşekkürler ve Güzel Ağırlama

S.S. Erbirlik Yük Taşıma Kooperatifi üyelerine güzel ağırlamalarından dolayı teşekkür eden Sesli, Ereğli'nin sorunlarına duyarlı çözümler sunma sözü verdi.S 

Sesli konuşmasında, “Çok değerli başkanım ve çok değerli şoför arkadaşlarımız, hepinize bizleri güzel  ağırlamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben ve ekip arkadaşlarım Ereğli için bir yola çıktık. Çok güzel bir ekip yaptık, ekibimizde içinizden, sizin sorunlarını bilen arkadaşlarımız da var. Ereğli’de bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmak için, yeni bir heyecan, şevk ve istekle yola çıktık. Ereğli’de bir değişim gelişim olsun diye projelerimizi hazırlayarak, sizlerin karşısına çıktık. Daha önceden biliyorsunuz 2007-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. O günkü şartlarda yaptığım belediye başkanlığında bugün nereye gidersem gideyim, “sizin yaptığınız asfalt, taş duvar ve kaldırımla duruyoruz” diyorlar. Sizlerde görüyorsunuzdur, Ereğli,’de eksik çok şey var.  Bu zamana kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarımızda hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler daha iyisini yapacağız diye yola çıkıyoruz.   Sorunlarınızı en iyi dile getirecek, dertlerinize derman olacak bir arkadaşınız da aramızda var. Ona göre bizde sizden destek istiyoruz. Tabi ki zaman zaman ihtiyaçlarınız ve eksiklikleriniz olacak. Belediye olarak ne yapmamız gerekiyorsa, yapacağımıza buradan size söz veriyoruz. Yapacak çok işimiz var. Çok eksiğimiz var ama biz buraya dertlenmeye, ağlamaya değil, hizmet etmeye geliyoruz. Sorunlarınızın çözümü bizde.” İfadelerine yer verdi. 
Murat sesli

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’da şu şekilde konuştu; “Bizleri güzel karşılamanızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Daha önce de bir çok kez beraber olmuştuk, yine birlikte olmak çok güzel. Biz Murat başkanımızla beraber, Ereğli için, sizler için güzel işler yapmak için yola çıktık. Sizlerin sorunlarını sizlerle çözebileceğimiz bir ortam oluşturmak istiyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahı sizler için, Ereğli’miz için çok güzel olacak.”

Konuşmaların ardından İYİ Parti Heyeti ve  S.S. Erbirlik Yük Taşıma Kooperatifi ailesi sohbet eşliğinde kahvaltı yaptı.

HABER MERKEZİ

Ereğli Haberleri