Play-off maçlarında grupların dağılımı şu şekilde;
A Grubu:
Filyos Ateşspor, Ayicispor’u, 
Üzülmezspor, Ortacaspor’u, 
B Grubu:  
Perşembe Belediyespor, Terakkispor’u elerken, Velioglu Gelişimspor da Zonguldak Ereğlispor’u eleyerek finale yükselmişti.  

Bu müsabakaların ardından 4 takım elendi ve 4 takımda olay-off finallerine yükseldi. 2 maç üzerinden oynanacak olan play-off final maçlarında A Grubunda Filyos Ateşspor ile Üzülmezspor eşleşirken, B Grubu’nda da Velioğlu Gelişimspor ile Perşembe Belediyespor eşleşti.

Oynanacak olan play-off final maçların da üstünlük sağlayan takımlar, Zonguldak DeplasmanSüper Amatör Lige yükselecek.

A ve B Grubu’nda finalde kaybeden iki takım son bir final maçı oynayacak. Galip gelen takım 3. olarak Zonguldak Süper Amatör Lig’de çıkma hakkı kazanacak.

Ayrıca Zonguldak İl Hakem Kurulu, A Grubunda Filyos Ateşspor ile Üzülmezspor, B Grubu’nda  Velioğlu Gelişimspor ile Perşembe Belediyespor arasında oynanacak olan play-off final maçlarının ilk ayağının hakemlerini açıkladı.  

TFF yönetiminden açıklama! TFF yönetiminden açıklama!

Saat 15.00’da Filyos Sahası’nda oynanacak olan Filyos Ateşspor ile Üzülmezspor  arasındaki maçı  Eren Gökmen yönetecekken, yardımcılıklarını ise Furkan Topalahmetoğlu ve Doğukan Danacı yapacak. Maçın gözlemcisi ise Şahin Doğan olacak. 

Saat 13.00’da Çaycuma Sentetik Sahada oynanacak olan Velioğlu Gelişimspor ile Perşembe Belediyespor maçını ise Enis Akça yönetecek. Yardımcılıklarını ise Emre Çiçekci ve Okan Karakök yapacak.  Müsabakanın gözlemci ise Ömer Tekcan olarak belirlendi.  
Bu iki maç ise 21 Nisan Pazar günü oynanacak.

HABER: Emre Sezer

Zonguldak Spor Haberleri