Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, sene sonunda altının göreceği rakamı yeniden açıkladı. 

Zonguldak’ta yaptığı altın tahminleriyle adından söz ettiren Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, yeniden bir tahminde bulundu. 

Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, “Altının gramı ayın 10’ununda 2 bin 800 lira olur 5 Ocakta söylemiştim. 16 Nisan’da 2 bin 800 lira, bayram hesaplamamışız 1 hafta gecikmeli oldu. Bugüne kadar tüm tahminleri doğru olarak söyledik. Sene sonunda 4 bin 300 rakamı geçerli”dedi.

Zonguldak ve Kastamonu Hafız öğrenciler finalde yarıştı Zonguldak ve Kastamonu Hafız öğrenciler finalde yarıştı

Başkan Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Altının gramı ayın 10’ununda 2 bin 800 lira olur 5 ocakta söylemiştim. 16 Nisan’da 2 bin 800 lira, bayram hesaplamamışız 1 hafta gecikmeli oldu. Bugüne kadar tüm tahminleri doğru olarak söyledik. Sene sonunda 4 bin 300 rakamı geçerli. En azından sene sonu 4 bin 300 rakamı hem fikir olalım. Altının onsu 3 bin dolar söylemleri ile birlikte 4 bin 300 bir kez daha teyit etmiş olduk. Dünyanın en kazançlı yatırımı altın. En güvenilir yatırım altın. Hemen paraya çevrilecek olması başlı başına avantaj. Arsadan da para kazanabilirsiniz ama satmaya geldiğiniz zaman nakit olmadığı için uzun süre ilanlarda beklemek zorunda kalır. Daireyi de aynı şekilde. Altını getirdiğiniz zaman 1 gün içerisinde nakit olarak alabilirsiniz. Büyük avantajdır. İyi bir kardır. Coinlerden banka faizlerinden gayrimenkullerden çok daha iyi getiri sağlayacaktır. Sağlamaya devam edecektir. Yatırımcısını kesinlikle üzmez. Külçe altında bankaların çok daha düşük rakamlarındadır. Cumartesi, pazar hafta sonu olsada dahi. Bizde ciddi anlamda istikrar var. Anında nakite çevirebilirsiniz. Bizde ki fiyat aralığı hep aynı. İstikrarı sağlamak açısından önemli”dedi.

Emre Can Bayram