AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun başarılı bir seçim döneminde omuz omuza vererek partisine 3 Vekil kazandırdığı gibi Zonguldak-Kozlu-Kilimli üçgenini de Belediyeleri AK Partiyle birleştirerek güzel bir mühür vurmuşlardı.

Zonguldak’ta akaryakıt tablosu yeniden değişiyor, indirim geliyor! Zonguldak’ta akaryakıt tablosu yeniden değişiyor, indirim geliyor!

Daha sonraki zamanlarda her partide yaşanan çekememezlik, aba altından sopa gösterme, koltuk kavgaları vs. gibi çekişmeler parti içerisinde derin huzursuzluk yaratınca İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan bu baskılara daha fazla direnemeyerek istifa etmiş ve bir daha aday olmayacağını açıklamıştı.

Bu duruma en çok üzülenlerin başında da birlikte mücadele ettiği arkadaşından olan İl Başkanı Zeki Tosun önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerde merkez ilçe başkanı olacak adaya özenle takip ediyor ve kendine yakın birinin koltuğa oturmasını her parti il başkanı gibi istiyor. Bu arada güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, Zeki Tosun’un yol arkadaşı Mustafa Çağlayan’ı il yönetimine yani yakınına almak için çalışmalar yaptığı bilgileri geliyor.

Olur mu? Olmaz mı? Yakında göreceğiz ama fotoğrafı konuşturduğumuzda, Zeki Tosun ve Mustafa Çağlayan her konuda anlaşamasa da parti içinde yaşanan olumsuz gelişmelere karşı dik durmaya çalışıyorlar.

Başarı neye göre gelişecek?

Parti içinde sisli bir hava var.

Fakat AK Parti bu bir yolunu bulur ve yeniden birliktelik sağlanır.

Ankara’dan bir abi gelir işleri yoluna sokar ve sis perdesi dağılır…

Kolay değil 18 sene gibi uzun bir süre iktidarda kalmak… 

Fotoğraflar Konuşursa: Haber Mustafa EMEN