Zonguldak Kömürspor’un tribün lideri Zeki Beybeyoğlu, "Kendini bilmez Zonguldaklıların" depremde yardım olayını başa kakmasının yakışmadığını vurguladı. Sosyal medyadan destek mesajları yağdı. 

Zonguldak Kömürspor’un tribün lideri Zeki Beybeyoğlu, “Destek olmayan herkez ahkem kesiyor kınama mesaji yayınlıyor şovmenlik yapmayın gelin hep destek olun ama nerde iki gün sonra yine biz bize yönetim taraftar futbolcular yapayalnız” dedi.

Tribün lideri Zeki Beybeyoğlu'ndan Kendini bilmez Zonguldaklılara lafı yapıştırdı!

Zonguldak Kömürspor’un tribün lideri Zeki Beybeyoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü.

Zonguldak’ta taksici önce ezdi sonra bırakıp gitti! Zonguldak’ta taksici önce ezdi sonra bırakıp gitti!

Beybeoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ulan yazmayayım diyom ama dayanamıyorum öncelikle dün oynanan maçta kalecimiz egemene ve futbolcu kardeşlerime yapılan olay çok yanlış ve çirkin ama asıl çirkin olayı kendini bilmez zonguldakli hemşehrilerim yapmaya başladı yakisiyormu bize deprem olayını başa kakmak neymiş biz depremde Van'li insanları kutarmişiz yok Van insani nankörmuş yazık inanın oraya giden madenci abilerim kardeşlerim utanmıştir yapmayın dostlar futbol başka bir kavram evet zulüm varsa eziyet varsa gereken yapılır ama böyle değil ben başka birsey demiyorum bu takıma destek olmayan herkez ahkem kesiyor kınama mesaji yayinliyor şovmenlik yapmayin gelin hep destek olun ama nerde iki gün sonra yine biz bize yönetim taraftar futbolcular yapayalnız”dedi.

SOSYAL MEDYA COŞTU!

Zeki Beybeyoğlu'nun mesajının ardından sosyal medya adeta coştu. Çok sayıda mesajla Zeki Beybeyoğlu'na destek verildi, yapılan olay ayıplandı.

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI:

1-272-413-254-19