Devrek İlçe Tarım Müdürü Sayın Rifat Verim, görevinden ayrılma nedeniyle Devrekli sevenleriyle bir veda yemeğinde bir araya geldi. Devrek İlçe Tarım Müdürlüğü süresince gerçekleştirdiği birçok hizmetle tanınan Rifat Bey, bundan sonra Çaycuma İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görevine devam edecek.

Veda yemeği sırasında katılımcılara hitap eden Verim, yaptığı çalışmaları değerlendirdi ve yeni görevine ilişkin planlarını paylaştı. Yemekte, siyasi ve kamusal alandan birçok önemli katılımcı da yer aldı. H. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Recep Kalmaoğlu da bu özel günde misafirler arasında bulunarak Verim'e başarılar diledi.

Özcan Ulupınar ile Ahmet Çolakoğlu, Bakan Mehmet Özhaseki ile buluştu! Özcan Ulupınar ile Ahmet Çolakoğlu, Bakan Mehmet Özhaseki ile buluştu!

Devrek İlçe Tarım Müdürlüğü'ndeki hizmetleri ve katkılarıyla tanınan Rifat Verim'in veda yemeği, duygusal anlara sahne oldu. Misafirler arasındaki samimi sohbetlerde, Verim'e teşekkürler diletti ve yeni görevinde başarılar dileyerek uğurlandı.