Sanatçı, şarkının aranjörlüğünü (USSAF) Uluslararası Sahne Sanatçıları Federasyonu Batı Karadeniz Bölge Başkanı Yavuzhan Somuncu'nun üstlendiğini belirtti.

TTK, 44 nitelikli işçi alımı kurası sonuçları açıklandı! İşte kazanan isimler... TTK, 44 nitelikli işçi alımı kurası sonuçları açıklandı! İşte kazanan isimler...

Yıllardır müzik piyasasında başarılı çalışmalara imza atan Kurnaz, birçok klibin de altına imzasını atmış durumda. Klibin yönetmenliğini ise kendisi üstlenmiş. Sanatçı, yeni çalışmalarının da yolda olduğunu ve usta isimlerle çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kurnaz, "Git Artık" adlı eserin sözlerinin kendisini çok etkilediğini vurgulayarak söz yazarı Hülya Pekin'e teşekkür etti. Besteleyen müzik yönetmeni Murat Arslan'a da minnettarlığını ifade eden sanatçı, bu projede emeği geçen tüm müzik ustalarına teşekkürlerini iletti.

Sanatçı, müzikseverlerle paylaştığı duygularını şu sözlerle ifade etti: "Sizlerle birlikte bu müzikal yolculuğu paylaşmak benim için büyük bir onur. Umarım 'Git Artık' adlı yeni şarkımı beğenir, dinlerken keyif alırsınız. Sizlerin desteği ve sevgisiyle, daha nice müzik dolu anlara imza atmayı dilerim. Sevgi ve saygılarımla."