İstanbul'un Bağcılar ilçesinde gerçekleşen Yeşil Yağmurca Köyü Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programı, çok sayıda siyasi ismi ve yöneticiyi bir araya getirdi. Etkinlik, yerel seçim sürecinin değerlendirildiği önemli bir platforma dönüştü.

Ahmet Çakar da "Şike" dedi ve TFF göreve çağrıldı! Ahmet Çakar da "Şike" dedi ve TFF göreve çağrıldı!

Siyasi Liderler ve Yöneticilerden Yoğun Katılım

Siyasi arenadan birçok ismin ve yöneticinin iştirak ettiği kahvaltı programında, Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Devrek Yeşil Yağmurca Köyü Derneği Başkanı Mehmet Şallı ve Yönetim Kurulu ile Zonguldak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (ZONDEF) Ziya Öncan önemli konuşmalara imza attı.

Whatsapp Image 2024 01 07 At 16.06.35

Teşekkürler İletilen İsimler

Toplantıda, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Rüstem Tüysüz, AK Parti Esenler Gençlik Kolları İlçe Başkanı Samet Eren, Yeniden Refah Partisi STK'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ece ve MHP Bağcılar İlçe Teşkilatı da yer aldı. Tıskaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gönülden gönüle hoş sohbet ile Türkiye'miz için çalışmaya devam!" notunu düştü.

Whatsapp Image 2024 01 07 At 16.00.12

Nezaket Dilinden Ödün Verilmedi

Seçim sürecinde nezaket diline önem veren Tıskaoğlu, Türkiye ve Zonguldak için dayanışma mesajları verdi. Toplantı, gönül sohbetleri ve olumlu atmosferiyle dikkat çekti, Türkiye'nin birlik ve beraberlik mesajlarının bir kez daha vurgulandığı önemli bir buluşma oldu

Whatsapp Image 2024 01 07 At 16.00.01