ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile Hacı İsmail Güney'in eşi Hacı Hamide Güney'in vefatını kamuoyuyla paylaştı.

RAHMETLE ANILDILAR

Genel Başkan Ziya Öncan, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Hacı İsmail Güney dedemizin bizlere emaneti, ailemizin goca çınarı Hacı Hamide Güney ananemiz de dâr-ı fenâdan, dâr-ı bekâya irtihal etti. Bugün ikindi namazına müteakiben Rahmet-i Rahman’a yolcu ettik. Allah c.c. rahmeti ve mağfireti ile muamele eylesin... mekanı cennet, mâkâmı âli olsun inşallah. Ailemizin başı sağolsun. İnnâ lillâhi ve innâ ileyhü râciun."

Zonguldak çocuğa taciz iddiası ile çalkalandı! O başkana gözaltı Zonguldak çocuğa taciz iddiası ile çalkalandı! O başkana gözaltı

Cenaze törenine, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek İlçe Müftülüğü Murat Mutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Vakıfbank Sirkeci Şube Müdürü Olcay Acar, ZONDEF Zonguldak Temsilcisi Şenol Kuz ve ZONDEF Genel Başkan Yardımcısı Tolga Aydın başta olmak üzere çok sayıda dost ve seveni katıldı.

Ziya Öncan, paylaşımının devamında, "Cenab-ı Allah’tan sizlere ve ailenize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum." ifadeleriyle duygularını paylaştı.

Zondef Genel Başkanı Ziya Öncan'dan Acı Kaybımız.. (1)-1

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) camiası, Ziya Öncan'ın acısını paylaşarak Hacı Hamide Güney'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

İmza Gazetesi Ailesi olarak Hacı Hamide Güney'e Cenab-ı Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.