Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarına karşı yoğun mücadelesini sürdürdü. İl Merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesini kapsayan operasyonlar, 24 Ocak ve 29 Ocak tarihlerinde gerçekleştirildi. Narkotik operasyonunda toplam 11 şüpheli gözaltına alındı ve 611 gram ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde ele geçirildi.

Whatsapp Image 2024 01 29 At 15.48.48

Operasyon kapsamında adli işlemleri tamamlanan D.T, E.E, F.Y ve G.D isimli şüpheliler Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan serbest bırakılırken, B.T, A.T, N.K, F.U, M.A, M.M ve E.A isimli şüpheliler ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alındı.

Whatsapp Image 2024 01 29 At 15.48.48 (1)

1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı! 1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı!

Gözaltına alınan 7 şüpheli, Zonguldak ve Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılıklarına sevk edildi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan B.T, A.T, N.K, M.A ve M.M isimli şüphelilerin yanı sıra, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yaptığı tespit edilen F.U ve G.D isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.