OPERASYON Haberleri

OPERASYON haberleri ve güncel OPERASYON gelişmeleri, OPERASYON ile ilgili tüm video, OPERASYON fotoğrafları ve OPERASYON haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kilimli’de uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı.

ZONGULDAK

Zonguldak dahil 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye...

KASTAMONU

Kastamonu, Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

KARABÜK

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda bir şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 adet sentetik ecza...

BOLU

Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde, yeşil alanda otlayan 2 inek çamura saplandı. Durumu fark eden vatandaşlar hemen yardım çağrısında bulundu.

KASTAMONU

Kastamonu’da çiftlik evlerinde kenevir yetiştiren ve jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalanan şahıslardan 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KASTAMONU

Karabük'te gerçekleştirilen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bir şahsın evine yaptığı operasyonda çok sayıda kaçak alkol ele geçirdi.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta şehit piyade uzman çavuş Mustafa Sezer’in anısına Erdemir Anadolu Lisesi’nde kütüphane açıldı.

DÜZCE

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Nalbatoğlu Mahallesi'nde kanala düşen bir büyükbaş hayvanın kurtarılmasını sağladı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Kayıkçılar Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda yasak ürün ele geçirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu operasyonu düzenledi.