TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 35.haftasında kendi evinde Adıyaman FK’yı ağırlayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, rakibini 3-0 mağlup etti.

Müsabaka saat 15:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda Hakan Ülker’in ilk düdüğüyle başladı. İlk düdükten itibaren baskın oynayan taraf Zonguldak Kömürspor oldu. Oyunu domine eden Kırmızı Lacivertliler, 21.dakikada Okan Deniz’in ortasına kafa vuruşu yapan Mehmet Gürkan Öztürk, takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya golle başlayan Zonguldak Kömürspor, sol kanattan hücuma çıkan Fatih Bektaş’ın penaltı noktasına çevirdiği topta Mümin Uyar’ın şık vuruşuyla 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. 62.dakikada da benzer bir hızlı hücum yakalayan Kırmızı Lacivertliler, sol kanattan içeri giren Bektaş’ın ceza sahası yayına çevirdiği topa yine Mümin Uyar’ın yaptığı gelişine vuruşla fark 3 oldu. Adıyaman ekibi ise 72.dakikada Kerim Ersin ile farkı ikiye indirse de bu gol onlara yetmedi. 76.dakikada Yusuf Buğra Koşal’ın kaleciden dönen şutunda Fatih Bektaş topu ağlara gönderdi ve skor 4-1 oldu.

Zonguldak Kömürspor'un ardından Kırşehir FK'da Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı için harekete geçti! Zonguldak Kömürspor'un ardından Kırşehir FK'da Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı için harekete geçti!

İÇ SAHADA 5 OLDU
Bu galibiyetle birlikte Zonguldak Kömürspor, puanını 32’ye yükseltirken, aynı zamanda iç sahada yakaladığı seriyi 5 maça çıkarttı.

HABER: Emre Sezer