TFF 2.Lig Beyaz Grup'un son haftalarında adeta kıyamet koptu. 

Miraç Balcı, taraftarları Madenci Anıtına davet etti! Miraç Balcı, taraftarları Madenci Anıtına davet etti!

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin son maçında Kırklarelispor'u mağlup ederek puanını 38'e yükseltse de Nazilli Belediyespor'un 1 puan gerisinde kalarak küme düşmeyi garantilemesi üzerine CHP Zonguldak Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz harekete geçerek konuyu hem ulusal basına, hem yargıya hem de TFF'ye taşıdı.

Ancak, Deniz Yavuzyılmaz haricinde hiçbir Zonguldak Milletvekili'nin harekete geçmemesi Kırmızı Lacivertli camiada tepkilere neden oldu.

"ZONGULDAK VİLAYETİNİ SADECE DENİZ YAVUZYILMAZ MI TEMSİL EDİYOR? NEREDESİNİZ!"
Bir Zonguldak Kömürspor taraftarı, "Bu vilayeti sadece Deniz Yavuzyılmaz mı temsil ediyor?" diyerek Zonguldak Milletvekillerine sitem etti.

Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul'u göreve davet eden Zonguldak Kömürspor taraftarı, "Sadece Zonguldak vilayetini Deniz Yavuzyılmaz mı temsil ediyor? Neredesiniz ey Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt, Eylem Ertuğrul, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri, Sendikalar! Niye susuyorsunuz? Bu şehrin sevdası için Zonguldakspor için niye yollara düşmüyoruz? Niye konuşmuyorsunuz, niye TFF, Spor Bakanlığı'na bir Ankara yürüyüşü yapmıyoruz? Resmen şike yapanlara karşı hakkımızı arama vakti gelmedi mi?" dedi.