Eylem Ertuğ Ertuğrul Haberleri

Eylem Ertuğ Ertuğrul haberleri ve güncel Eylem Ertuğ Ertuğrul gelişmeleri, Eylem Ertuğ Ertuğrul ile ilgili tüm video, Eylem Ertuğ Ertuğrul fotoğrafları ve Eylem Ertuğ Ertuğrul haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, mecliste düzenlediği basın toplantısında, Özel Eğitim Kampüsleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR

Zonguldak Kömürspor taraftarı, sosyal medya hesabı üzerinden Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğ Ertuğrul'u göreve davet etti.

ZONGULDAK

CHP Ormanlı Belediye Başkan adayı Yekta Lafçı’nın Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın kurallarını hem de partisinin genelgesini tanımadığı iddia edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Terakki Mahallesinde Sosyal Yardımlaşma Kömürleri dağıtıldı, ancak bu kez de kömürlerin içinden taş çıkması vatandaşları çileden çıkarttı.

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Zonguldak'taki hava kirliliği konusunda endişelerini dile getirerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na konuyla ilgili sorular yöneltti.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, ön seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Sağlık Bakanlığı’nın ihaleyle yeni bir firmadan aldığı aşı takip cihazlarının yanlış alarm verdiğine dair iddiaları...

ZONGULDAK

Kasım ayında yapılan kömür yardımında kömür torbalarından kaya parçalarının çıkmasını CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul gündeme taşımıştı.

ZONGULDAK

Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul meydana gelen heyelanla ilgili Bakanlığa soru önergesinde bulundu.

ZONGULDAK

Chp Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, TBMM Genel Kurul'da kaçak maden ocaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, vatandaşla dalga geçiliyor diyerek büyük tepki gösterdi.

ZONGULDAK

CHP Eylem Ertuğ Ertuğrul açıkladı... İşte detaylar...