Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen Parti Meclisi toplantısı sonrasında yapılan ön seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Birkan, değerli üyelerin tercihiyle ön seçimden çıkan Tahsin Erdem'in Zonguldak Belediye Başkan Adayları olarak açıklandığını belirtti.

“19 Mayıs, asil günün adıdır” “19 Mayıs, asil günün adıdır”

Fırat Birkan, 31 Mart akşamı Zonguldak Belediyesini CHP'ye kazandırmak için tüm partili üyeleri ve halkı Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birleşmeye ve kucaklaşmaya davet etti. Partisinin önderliğinde, Genel Başkan Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mücadele edeceğini sözlerine ekleyen Birkan, Zonguldak Belediye Başkan Adaylarından Tahsin Erdem'e başarılar diledi.

Birkan, açıklamasının sonunda, "Elimden gelen mücadeleyi vereceğimin sözünü veriyor, tekrar Zonguldak Belediye Başkan Adayımız Sayın Tahsin Erdem'e başarılar diliyorum." ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

HABER MERKEZİ