Zonguldak’ın kurmayları toplanmış kulis yapıyor. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u gözümüz aradı ama maalesef yok. Mustafa Çağlayan ise zaten kırmızı kart yedi.

Zonguldak’ın AK Parti Milletvekilleri,

Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar.

Belediye Başkanları;

Dr. Ömer Selim Alan (Merkez)

Ali Bektaş (Kozlu)

Kamil Altun (Kilimli)

Yani, hepsi de il ve ilçelerin en yetkili kurmayları.

Bu kurmaylarımız gerek Zonguldak merkezde ve gerekse Kozlu-Kilimli ilçemizde isterlerse en kral hizmetlerin gelmesinde öncülük ederler, tuttuğunu koparırlar. Bilindiği gibi Zonguldak hizmet anlamında çok geri bırakıldı. Şimdi tam zamanıdır. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kendi ifadesine göre “KOŞMAYA” başladı. Hep birlikte ele ele Zonguldak 1. Lige diyelim.

Takımınız nerdeyse Zonguldak şehri de o ligdedir böyle bilinir. Yani, şu anda takım 2. Ligde, şehir de 2. Ligdedir. O halde bu kadro birlik beraberlik halinde şehri de, takımı da 1. Lige çıkarmalıdır.

Hüseyin Şirin’den önemli çağrı! Hüseyin Şirin’den önemli çağrı!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, BÖYLE İYİ…Keyifleri yerinde. Sayın Vekillerimiz geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan yasama faaliyetlerinin molasında TBMM kulis bahçesinde dinleniyorlar. Dolayısıyla Zonguldak halkı da hizmet bekliyor. Hani Sayın Belediye Başkanı Selim Alan ne demişti.

“Yürümeyeceğiz koşacağız.”

O halde hep birlikte koşun halk sizden hizmetin kralını bekliyor…

 

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN