Zonguldak'ta geçtiğimiz yıllarda amatör sporun çok tanınmış popüler orta saha futbolcusu olan ve amatör kulüplerde top koşturan yıllarca başarılı futboluyla herkesi kendine hayran bırakan "STİV" lakaplı İnağzı'lı Naci Kahraman, Zonguldakspor'un ezeli rakibi olan Kardemir Karabükspor'da bu sene Futbol Şube Sorumlusu ve yetkili olarak Karabükspor'un başarısı için ter dökecek.

handikap şikayet

Daha bir kaç sezon öncesine kadar Karabük'teki sendikanın desteğiyle ekonomik gücüyle adında sıkça bahsettiren Mavi-Kırmızı ekip sendikanın desteğini çekmesinden sonra önce TFF 1. lige ve daha sonra da 2. lige kadar düşmüş ve geçen sene de 3. lige düşmüştü ancak küme düşmeme açıklamasından sonra bu sene yeniden 2. ligde mücadele etmeye devam edecek.

Futbol Şube Sorumlusu Naci Kahraman, İMZA Gazetesi genel yayın Müdürü Mustafa Emen'e yaptığı açıklamada, Karabükspor için elinden gelen en iyi mücadeleyi yapmaya çalışacağını ve Zonguldakspor'la olan aradaki buzların eritilmesi için de iki kulüp başkanlarını bir araya getirip dostluk rüzgarlarının esmeye çalışacaklarını bildirdi.

TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor! TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor!

Federasyonun kura çekimi sonrası belki de iki kulübümüzün yeniden aynı grupta mücadele edeceklerini de olabileceği gerçeğinden hareketle yıllardır aradaki düşmanca tavrın mutlaka dostluğa dönmesi gerektiğnin altını çizen Naci Kahraman, bir zamanlar Zonguldak'ın ilçesi olan Karabük'ün de birlik beraberlik halinde olmasının her iki kulüp açısından da iyi sonuçlar getireceğini ifade ederek her iki kulübe de yeni sezonda başarılar diledi.