Siirt'in Şirvan ilçesinde Maden Köyü'nde bulunan özel bir bakır madeninde göçük meydana geldi. Enkaz altından 3 kişi çıkartıldı. Çıkarılan madencilere ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Zekai Can Calık, Orhan Gültekin ve Emre Gökduman hayatını kaybetti.

Siirt'te özel bakır madeninde hayatını kaybeden genç maden mühendisi Zonguldak'ta hayatını idame ettiren aslen Giresunlu Zekai Can Çalık'ın bir süre Üzülmezspor'da forma giydiği öğrenildi.

Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme! Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme!

Bir süre Üzülmezspor’da futbol oynadıktan sonra mesleğini icra ettirmek ve hayatını kazanmak için Siirt’in Şirvan İlçesi, Maden Köyü’nde özel bir bakır madeninde çalışmaya giden Zekai Can Çalık için Üzülmezspor başsağlığı mesajı yayınladı.

Üzülmezspor kulüp yönetimi“Eski futbolcumuz Zekai Can Çalık Siirt’te maden ocağı göçüğünde hayatını kaybetmiştir. Kendisine allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. Başımız sağolsun” şeklinde açıklama yaparak genç madencinin sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diledi.