Zonguldakspor’da sevindirici gelişme…
2. lig Beyaz grupta mücadele edecek olan ilimizin güzide temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da ekonomik çıkış yolu aramaları devam ediyor. Kulüp Başkanı Salih Demir aylardır destek çağrısına rağmen duyarsız kalınmış ve yeni sezon için takımı başarıya taşıyacak transferler maalesef yapılamamıştı.

Zonguldak Kömürspor’a destek için buluştular! Başkan istedi onlar dinledi!

BAŞKAN SELİM ALAN'IN MAKAMINDA TOPLANTI
Doğru dürüst futbolcuların kalacak yeri dahi olmayan kulüp binasının tadilatı bir türlü bitirilemeyen Zonguldak Kömürspor’da ekonomik krizin devam etmesi ve futbolcu piyasasının çok yüksek rakamlarla sıkıntı yapması üzerine Başkan Salih Demir’in Belediye Başkanı Selim Alan’ın ofisinde bir araya gelinerek çözüm noktasında görüş alış verişinde bulunularak güzel gelişmeler yaşandı.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Part Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı ve Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan Zonguldak Belediyesinde Kömürspor için bir araya geldi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Selim Alan, “Ortak sevdamız Zonguldakspor’umuz için birlikteyiz. Her zaman yanındayız.” diyerek destek mesajı verdi.

KURUMLAR KATKI VERECEK Mİ?
Yapılan toplantı sonrasında alınan kararlarla ilgili edindiğimiz net bilgilere göre, kulüp binasının en kısa sürede modernize edilmesinin yanı sıra Zonguldak’taki kurumların da takıma ekonomik destek anlamında katkı sağlaması için ne gerekiyorsa yapılacağı ve takımın yeni sezonda güçlü bir kadro kurulması için fedakarlıkların devreye sokulacağı öğrenildi.
Toplantıdan çıkan bu sevindirici kararların hiç vakit geçirilmeden de devreye sokulacağının altı çizildi.

Ziraat Bankası'ndan skandal! Paralar neden gecikti? Ziraat Bankası'ndan skandal! Paralar neden gecikti?