Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla gerçekleşen Terakki Mahalle Mitingi'ne ve Büyük Uyanış Derneği'nin geleneksel iftar programına katılan Tıskaoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 10.21.22 (1)

"Bu birliktelik ruhu bizi zafere taşıyacak...!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla gerçekleşen terakki mahalle mitingine ve Büyük Uyanış Derneği’nin geleneksel iftar programına katılım sağladık.

Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak

28. Dönem AK Parti Zonguldak milletvekili adayı, Elcab kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu;

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE, ZONGULDAK ÖMER SELİM ALAN İLE ZAFERE...!

Whatsapp Image 2024 03 28 At 10.21.22

''El eleyiz…Gönül gönüleyiz..
Bu birliktelik ruhudur bizi zafere taşıyacak olan. Tüm teşkilatlarımız, tüm dava arkadaşlarımız ile sahalardayız.. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla gerçekleşen terakki mahalle mitingine katılım sağladık. Zonguldak ’ımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Özhaseki’ye sevgi ve saygılarımı sunarım.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 10.21.23 (2)

Büyük Uyanış Derneği’nin geleneksel iftar programına katılım sağladık, teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve önceki dönemlerde görev yapmış teşkilat mensuplarımız, dava arkadaşlarımız ve kıymetli kardeşlerimle iftar programında bir araya geldik. iftar sonrası hemşehrilerimiz ile buluşarak hasbihal ettik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bize yüreklerini açan tüm hemşehrilerimize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 10.21.22 (2)

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri