GENEL

Trabzonlu sanatçılar Manisa'yı coşturdu!

Manisa Trabzonlular Derneği tarafından geleneksel hale gelen Hamsi Festivali'nin 5.'si 12 ile 18 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Festivalin final günü olan 18 Şubat ise 1,5 ton hamsi vatandaşlara ücretsiz olarak ikram edildi.

Abone Ol

Festivale MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Manisa Karadenizliler Derneği Başkanı Mahmut Alioğlu, dernek yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dernek Başkanı açılış konuşması yaparak festivale katilanlara teşekkür ederken Baskan ve yönetim kurulu üyeleri festivale katılan misafirlerle yakından ilgilendiler
Festivale katılan protokole mensup kişilerin konuşmalarının ardindan Kemençe esliginde

horon gösterileri yapıldı.Daha sonra Karadenizin ünlü sanatçılardan Hikmet Cüre ve Beste  Özdemir'in  konserinin ardından Davut Güloğlu sahne aldı. Güloglu Kıvrak Maradeniz türküleri ile Manisalıları coşturdu.