2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesi siyasi partiler, seçmenlerle daha etkin bir iletişim kurmak ve projelerini tanıtmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti, Kozlu ilçesinde gerçekleştirdiği yeni seçim bürosu açılışıyla bu süreci daha da hızlandırdı.

Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama... Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama...

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bugün saat 14:00'da AK Parti'nin yeni seçim bürosunun açılışı düzenlendi. Kozlu ilçesinde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, Ak Parti Kozlu Belediye Başkanı ve yeni dönemde de adayı Ali Bektaş, ilçe yönetimi ve bölge sakinleri katılım gösterdi.

"DURMAK YOK YOLA DEVAM... YAPARSA ALİ BEKTAŞ YAPAR"

Ak Parti Kozlu Belediye Başkanı ve 2024 Ak Parti Kozlu Belediye başkan adayı Ali Bektaş, "Şimdi diyorlar ki bizim arkamızda şunlar, bunlar var. Benim arkamda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Hepinizden binlerce kez Allah razı olsun. Şunları, bunları yaptım, yapacağım demiyorum. Sizlerle beraber biz daha Kozlu'da çok daha şeyler yapacağız. Hepinizden Allah razı olsun, Allah hiçbirinize sıkıntı, dert göstermesin." şeklinde konuştu. Ak Parti Kozlu Belediye Başkanı ve 2024 Ak Parti Kozlu Belediye başkan adayı Ali Bektaş "Durmak yok, yola devam. Yaparsa Ali Bektaş yapar" nidaları ile konuşmasını tamamladı. 

31 MART  TAÇLANDIRACAK

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, "Güzel Kozlumuzun güzel insanları, saygıdeğer Kozlu halkı, yol arkadaşları, hikaye arkadaşları, Kozluyu Kozlu yapan hanımefendiler, beyfendiler, öncelikle hepinizi en kalbi sevgi, saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum hoş geldiniz. Biz yerel yönetimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'ın liderliği ile birlikte başarılarımızla parti olmuş ve Türkiye'yi yöneten bir partiyiz. Bizim yer yönetimimizdeki anlayışımız "bizler laf değil, hizmet üretiriz. Bizler kendini değil, kentini düşünürüz. Biz kendi halkının dertleri ile dertlenen bir anlayışa sahibiz. Eğer bugün sayın Ali Bektaş burada marka haline gelmişse burada bu başarılara imza atmışsa tamamıyla sizlere olan yaklaşımı ve sizlerle olan muhabbeti yüzünden olmuştur. Zonguldak genelinde çok kıymetli hizmetlere imza attık. Kozlu özelinde de çok kıymetli işler yapıldı. Belki başkan Bektaş'ın mütevaziliğinden bahsetmedi ama; bakınız biz Kozlu'da bu dönemde sadece 48 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. 10 bin metre küp betonun yol serimini gerçekleştirdik. 25 bin metre karelik parke serimi gerçekleştirdik. Biz 81 bin metre kare yeşil alana sahip Batı Karadeniz'in en büyük millet bahçesini Kozlu'ya kazandırdı başkan Ali Bektaş. Ben bu hizmetlerin daha da artarak devamını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu birlik ve beraberliğin Kozlumuz adına Zonguldakımız adına artarak devamını diliyorum. Hepinizi ayağına sağlık, bugün Cuma, Cumamız mübarek olsun. Bugün burada seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. İnşalah bu açılış hayra açılış olur. Kozlumuz için berekete açılış olur. Geçmişte genel seçimler göstermiş olduğumuz başarının Kozlumuz özelinde Zonguldakımız özelinde ve Türkiyemiz için inşallah 31 Mart noktasında da taçlandırıcı bir vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." seçim çalışmalarının yapılacağı açılışta vatandaşa böyle seslendi. 

Yeni seçim bürosu, parti çalışmalarının yürütüleceği merkezi bir nokta olarak hizmet verecek.

AK Parti, seçim kampanyası kapsamında ilçede düzenleyeceği etkinliklerle projelerini daha geniş kitlelere tanıtmayı hedefliyor.

Aybüke Ünal

Kozlu Haberleri