Araç Sokak Hayvanları İçin Dönüştürüldü

Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne tahsis edilen araç, sokak hayvanlarının güvenli ve konforlu bir şekilde nakledilmesine olanak tanıyacak.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosunda bulunan tek kabin açık kasa kamyonetin sokak hayvanları hizmet aracına dönüştürüldüğünü belirtti. Başkan Fırıncıoğlu, "Özel bölme eklediğimiz araç, sokak hayvanlarının nakil işlemlerinde kullanılacak. Bu adım, belediyemizin sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığını ve sorumluluğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir

Bartın Belediyesi'nden Örnek Hizmet! (2)

Araçtaki özel bölmenin hayvanların rahatlığını sağlayacak şekilde tasarlandığı belirtilirken, Bartın Belediyesi'nin bu tür projelerle şehirdeki sokak hayvanlarına daha iyi bir yaşam sunma hedefine vurgu yapıldı. Sokak hayvanları için özel olarak dönüştürülen aracın, belediyenin sosyal sorumluluk projeleri arasında öne çıktığı ifade edildi.

HABER MERKEZİ