Bartın Üniversitesi, enerji verimliliği alanında ISO 50001 Eğitim Programı düzenlendi.. (4)

 Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından düzenlenen seminerlerde, enerji kullanımını etkin bir şekilde yönetecek sistemlerin oluşturulması ve sürekli iyileştirme anlayışıyla enerji tasarrufunu artırma konusunda yapılabilecek çalışmalar anlatıldı.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, enerji verimliliği noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, çevre dostu politikaları ve uygulamaları sürekli olarak gözden geçirdiklerini ifade etti. Prof. Uzun, sürdürülebilir bir gelecek için enerji tasarrufunu sağlayacak projeleri uyguladıklarını belirterek, enerji verimliliği konusunda attıkları her adımın geleceğe değer katacağına inandığını dile getirdi.

Bartın Üniversitesi, enerji verimliliği alanında ISO 50001 Eğitim Programı düzenlendi.. (1)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) iş birliğinde düzenlenen "Üniversiteler Arası Enerji Verimliliği (ÜNVER-1) Yarışması"nda üçüncülük ödülü aldıklarını hatırlatan Rektör Uzun, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konularını günlük pratiklerinin bir parçası haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Polisten kaçarken kaza! Polisten kaçarken kaza!

Rektör Uzun, TSE tarafından verilen eğitimlerin çevre dostu bir üniversite olma yolunda önemli kazanımlar sağladığını belirterek, "Enerji Yönetim Sistemi" eğitim programının çevreyi koruma amacındaki diğer uygulamalara da ışık tutacağına inandığını ifade etti. Rektör Uzun, Bartın Üniversitesi ailesinin çevre konusundaki hassasiyeti ve katkıları için teşekkürlerini sundu.

HABER MERKEZİ