Başkan adayı Ulupınar, 31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi  Devrek’in merkezindeki Veysel Atasoy Caddesi’nde bulunan iş yerlerine uğradı, vatandaşlarla ve bazı okullardaki öğretmenlerle bir araya gelerek projelerini tek tek anlattı ve destek istedi.

KÖPEKLERİ VE İNEKLERİ ŞİKAYET ETTİLER

Ziyaretlerde bazı vatandaşların başkan adayı Ulupınar’dan, caddelerde ve mahallelerde başıboş dolaşan köpeklerden ve ineklerden rahatsız olduklarını, kendilerinin yanı sıra çocukların okula giderken ve gelirken korktuklarını, köpekler ve inekler konusunun çözümü hususunda yardımcı olmalarını istediler.

‘’BÜYÜK DEĞİŞİMLERE ŞAHİT OLUNACAK’’

Başkan adayı Ulupınar da hemşehrilerinin teveccühleriyle başkanlığa seçilmesi durumunda gözle görülür yatırımlarla Devrek’te büyük değişimlere şahit olunacağını vurguladı.

Ulupınar’ın, ziyaretlerden memnuniyetle ayrıldığı gözlemlendi.

Bu arada caddelerde ve mahallelerdeki binalarda Ulupınar’ın fotoğraflarının yer aldığı afişlerin ve parti bayraklarının asılı olduğu gözlemlendi.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Çayköy, Çukurören ve Eceler köyü Zonguldak valisine seslendi! Çayköy, Çukurören ve Eceler köyü Zonguldak valisine seslendi!

Devrek Haberleri