Başkan Akgün, doğalgaz kullanımının beldede havanın temizlenmesine katkı sağladığını vurgulayarak, "Çatalağzı beldemiz sanayi beldesi olduğu için sorunları çok. Biz imkanlar dahilinde halkımızın genel sorunlarını, acil sorunlarını, problemlerini önceliğine göre öne alarak halletmeye çalışıyoruz. Doğalgaz çalışmalarımızı 5 mahallemizde bitirdik. Diğer iki mahallemizin doğalgaz çalışması hava şartlarından dolayı bir dahaki seneye kaldı. Doğalgazın hem ekonomik hem de çevresel avantajları, beldenin hava kalitesini artırdı." dedi.

Valilik bakımda! Valilik bakımda!

KÖMÜR PAHALI, DOĞALGAZ İSTEKLERİ KARŞILIYOR

Başkan Akgün, beldede kömürün maliyetinin yüksek olması nedeniyle halkın doğalgaz taleplerine önem verdiklerini dile getirerek, "Vatandaşlarımızın doğal gaz talebi çoktu çünkü hem rahatlığı vardı hem de kömür memleketinde olmamıza rağmen kömürün pahalı olması, doğalgazı daha ekonomik hale getiriyordu. Vatandaşlarımız ona büyük bir talebi vardı." şeklinde konuştu.

ÇATALAĞZI'NIN HAVASI TEMİZLİYOR

Doğalgaz kullanımının beldenin havasını temizlediğini ifade eden Başkan Akgün, bu çalışma ile ilgili olarak, "Bu dönem tamamını halletmeye çalıştık. Bir de doğal gazın şu faydası oldu. Çatalağzı’nın havası temizlendi." diye ekledi.

İHA