Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, "Fevkani Köprüsü'nün elektriği, suyu doğalgazı Sayın Valimizin talimatıyla 30 Eylül gecesi saat 24.00'de kesilecek" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve AK Parti Merkez İlçe  başkanı Hüseyin Yıldız Elmas Park Alışveriş Merkezi içerisinde devam eden ve fevkani Köprü altı esnaflarının taşınacağı iş yerlerinde incelemelerde yaptığı yetkililerden bilgi aldı.

Bülent Ecevit geleneğiyle yeni bir başkan: Tahsin Erdem! Bülent Ecevit geleneğiyle yeni bir başkan: Tahsin Erdem!

Zonguldak Belediye başkanı Dr Ömer Selim Alan gazetecilere yaptığı açıklamada Fevkani köprüsünün yıkımının 1 Ekim'de başlayacağını söyledi. 30 Eylül gecesi saatler 24.00'de elektrik su doğalgazın Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatı üzerine kesileceğini açıklayan Başkan Ömer Selim Alan, şunları söyledi;

“Sayın valimizin talimatı gereği. Köprü altı esnafımızın talepleri vardı buraya geçişle ilgili malumunuz. Şap dökülmesi, ayrılması, çerçeve unutması devletimiz de bu noktada söz vermişti zaten. Biliyorsunuz bir karar almıştı. Onu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda arkadaşlarımızın buraya naklini sağlayıp ondan sonra yıkım işlemi 1 Ekim pazar günü başlayacak.Elektrik kesik kesintisi.  gecesi kesilmesinin talimatını verdi. 30 Eylül Haftaya Cumartesi gece 24.00'da  elektrik, su ve doğal gaz ağrı kesileceğinin talimatını verdii Sayın Valimiz Biz de gerekli firmalara o şekilde yazı yazmak kaydıyla bildirdik. Yani önümüzdeki hafta bugün gece 24.00'de  elektrik, su ve doğal gaz arzıı sayın Valimizin talimatıyla kesilecek. Arkadaşlarımızın bir an önce artık buraya gelmeleri geçmeleri gerekiyor ki 2 Ekim Pazar sabahı da artık firma A'dan Z'ye şantiyesini zaten önümüzdeki hafta onu da kuracak. Bir an önce yıkım işlemine başlayacaktır" dedi.