AK Parti’den Zonguldak Milletvekili olarak seçilerek meclise giden eski İl Başkanı Muammer Avcı ile ilgili olarak elimize geçen seçim çalışmalarındaki fotoğraflara esprili yazılar yazmaya devam ediyoruz.

Muammer Avcı 14 Mayıs seçimleri öncesinde 1.sıra adayı olmasına rağmen partisinin daha çok Milletvekili çıkarması için yoğun bir çalışma temposu gerçekleştirmiş ve işte böyle ilginç fotoğraflar çekilmişti.

Konumuz “Fotoğraflar konuşursa” olduğuna göre ben de fotoğrafa bakıp kafamda oluşan şekilde değerlendirme ve yorumlar yapıyorum. Bu fotoğrafa bakıp altına ne yazayım diye düşünürken aklıma gelen başlık ise “Ben Avcı, uzak durma yanaş yanıma delikanlı” başlığını atayım dedim. Nedeni ise şuydu.

Heyecan dolu Off-Road Festivali Batı Karadeniz'i sallayacak! Heyecan dolu Off-Road Festivali Batı Karadeniz'i sallayacak!

Bilindiği gibi her sıkılan elin AK Parti’ye oy vereceği anlamı taşımadığına göre belki de Avcı’nın elini uzaktan sıkma gereği duyan delikanlının gönlünde bir başka partiye oy vermek yatıyor olabilirdi. Tüm bu ihtimallere rağmen Muammer Avcı sıkmadığı el bırakmamak için uğraştı ve sonunda karşılığını meclise giderek almış oldu. Bize de fotoğrafı konuşturmak böyle oldu. Haber-Yorum: Mustafa Emen.