CHP adayları seçim kazanır kazanmaz, hatta mazbata töreninde aslına bürünüp okunan ezanlara “Bu ne yahu her yerde ezan sesi” diye laf ederek aslına döndüler.

Eh muhafazakar müslümanım deyip de oyunu bu anlayışa kullananlarda veballerini düşünecekler ve CHP’nin zihniyetinin değişmediğini anlayacaklardır.

Seçimleri kazanan CHP ve DEM Partililer 80 öncesini andıran sloganlarla toplumu germeyi bildiler.

DEM PARTİ ve CHP’nin barış ve demokrasi anlayışları seçim kazanıncaya kadar olduğu, gerisi koca bir yalandan ibaret olduğu görüldü.

CHP,Seçimler biter bitmez gizli tuttukları PKK hamisi DEM Parti ile işbirliklerini sandık avukatlıklarıyla açığa çıkarmakta sakınca görmediler.

Neticede seçim öncesi kendilerine oy veren milyonları aldattılar, 
yalanlarla kandırdılar.
Şehirlerin Meclislerini ve bazı şirketlerin yönetimini PKK hamisi DEM Partililerle doldurdular.

Karşılığı tekrar şehirlerimizde bombaların patladığı, silahların sesinin yankılandığı ve masumların şehit olduğu terör olmaz inşallah.

Şehirlerimiz tekrar PKK terör örgütüne TERÖRİST devşirme noktaları olmaz inşallah.

Belediyelerin sosyal yardım imkanları,Terörist yakınlarına destek ve DAĞ’A kaynak olarak aktarılmaz inşallah.

Aksi halde bu KENT UZLAŞISI yapan partilere oy verenlerin vebalide çok ağır olacaktır.

CHP Genel Merkezi kazandıkları bütün belediyelere acil kodlu bir genelge yolluyor ve diyorki, ”Belediye şirketlerinin yönetimine bilgimiz olmadan atama olmasın.”

işte lafta herkesin belediyesi ama icraatte sanki CHP teşkilatı gibi icraat istenmeye vakit kaybetmeden başlanmış.

Tarafsız Başkan seçtik diye kendini avutanlara duyrulur.
Önümüzdeki günler bu belediyelerin,CHP eliyle yönetildiğini,binlerce işçinin işinden kovulduğunu,bu belediyelerde işçinin haklarını alamadığı için her yerde GREV’lerin olduğunu,bu belediyelerin her türlü terör sevicilerle dolduğunu görürsek biz şaşmayacağızda, 
bu vebalin altında kalanlar bu vebali taşıyabilirler mi bilemedim.

Bu olacaklardan azıcık şüphesi olanlar bu yazımı not etsinler ve önümüzdeki 5 yıl boyunca olacakları şimdiden görsünler derim.