"Cem Küçük'ten Emeklilere Müjdeli Haber: Bayram Öncesi Devlet Kartı Duyurusu Yapılacak" Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber canlı yayınında emeklilere yönelik önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Milyonlarca emeklinin maaşlarına Ocak ayında yapılan zam düzenlemesinden yeterince faydalanamaması üzerine kamuoyunda beklenti oluşmuştu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ve kulislerde dolaşan bilgiler, emeklilere yönelik seyyanen zam ve ikramiye artışı beklentilerini güçlendirmişti.

Ünlü gazeteci Cem Küçük, Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu'nun özel haberine dayanarak, emeklilere yapılacak olan destekle ilgili detayları açıkladı. "Devlet Kartı" adı altında verilecek olan desteğin en düşük maaş alan ve başka bir geliri olmayan emeklilere yönelik olduğunu belirten Küçük, bu kartla emeklilere doğalgaz, gıda ve elektrik harcamalarında kullanılmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından para yükleneceğini ifade etti.

Hazırlıkların Ramazan Bayramı öncesinde kamuoyuna duyurulması planlanıyor. Bayram öncesinde veya bayramdan hemen önce bu duyurunun yapılması bekleniyor. Emeklilere yönelik bu destek paketi, emekliler arasında büyük bir memnuniyet ve umut yaratmış durumda.

HABER MERKEZİ

Ücretsiz doğalgaz desteği verilmeyecek! Ücretsiz doğalgaz desteği verilmeyecek!

Gündem Haberleri