Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta bulunan Ziraat Bankası Kilimli Şubesi, emekli maaşı alan vatandaşların 3 yılda bir aldıkları promosyon ödemeleri konusunda tartışmalara neden oluyor.

ZONGULDAK

Türkiye Emekliler Derneği(TÜED)Şube Başkanı Hüseyin Memiş Ankara-İstanbul’da olduğu gibi Zonguldak’ta 65 yaş üstü emeklilerden para alınmaması konusunda çağrıda bulundu.

ZONGULDAK

Tüm Emekliler Sendikası vatandaşlar’a 1 Mayıs için çağrıda bulunarak imza kampanyası düzenledi.

ZONGULDAK

Tabiki Her Kazananın Kaybedenin bir Sebebi var. Emekli Gelmiş Gidiyor Bu Dünyadan. Adam Gibi Hizmeti, Mezarda mı Alacak?

GÜNDEM

Temmuz döneminde gerçekleşecek olan zamlar öncesinde, merakla beklenen enflasyon rakamları ve maaşlardaki artışlar gündemdeki yerini koruyor.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta emekli öğretmen Nevidan Çetintaş hayata gözlerini yumd

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Belediye Başkanı Ömer Selim Alan döneminde hizmete açılan Emekliler konağının kapalı olması nedeniyle vatandaşlar geri döndü.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bulunan Ziraat Bankası şubesinden emekli maaşı alan bazı emekliler, bankanın tutumundan şikayetçi.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklinin refahını artıracak paketin özel lansmanla duyurulacağını kaydetti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta bankaların promosyonlarından yararlanmak isteyen emekliler bankalara yoğun ilgi gösteriyor.

ZONGULDAK

Emekli Maden Mühendisi EROL SARIAL-CHP Kilimli İlçe Başkanı olarak partisine aylarca hizmet etti.

GÜNDEM

Yargıtay'ın emsal kararı, emekli maaşını kredi borcu ödemeleri için kullananları yakından ilgilendiriyor.