Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adaylığı süreci henüz tamamlanmadı. Aday adaylığı başvuru süreci 5 Aralık'a kadar uzatıldı. Zonguldak'ın il, ilçe ve beldelerinden belediye başkanı olmak isteyen başvurlarını yaptı. 

Zonguldak Merkez ilçesinde mevcut yönetimde olan Ak Partili belediye başkanı Ömer Selim Alan'ın karşısına muhalif parti CHP'den kimin çıkacağı merak konusu oldu. Aday adayları yavaş yavaş belirlenmeye devam ediyor. En çok başvuru ile başta Merkez ilçesi yer alırken ikinci sırada Ereğli, üçüncü sırada ise Devrek, Kozlu ve Gülüç yer alıyor. 

Yerel seçimlerin başlamasına aylar kala belediye başkanı olmak isteyen adaylar başvurularını yapmaya devam ediyor. 5 Aralık'a uzatılan başvuru sürecinin bitmesine az kala adaylar CHP bürolarına başvurularını yapıyor. Kilimli ilçesinden ve Ormanlı beldesinden CHP'den aday çıkmadı. 

CHP'den Zonguldak Merkez'de 7 aday başvuru yaptı!

CHP'den en çok aday çıkaran Merkez ilçe oldu. CHP Zonguldak İl başkanlığında seçim startı verilirken 7 aday CHP'den belediye başkanı olmak için CHP Zonguldak İl Başkanlığına müracaatlarını yaptı. 

İşte CHP'den Zonguldak Merkez Belediye Başkanı olabilmek için CHP  Zonguldak İl Başkanlığına başvuran isimler…

ATINÇ KAYINOVA

FIRAT BİRKAN

HARUN AKIN 

İSMAİL EŞREF

TAHSİN ERDEM

TURGUT AYDIN

ZEKİ GÜNALP

CHP'den KDZ. Ereğli'de 5 aday başvuru yaptı!

KDZ. Ereğli ilçesi CHP'den 5 aday ile en çok aday çıkaran ilçelerden biri oldu. Belediye başkanı olmak isteyen adaylar CHP KDZ.Ereğli İlçe Başkanlığına müracaatlarını yaptı. 

İşte CHP'den KDZ. Ereğli İlçe Belediye Başkanı olabilmek için CHP  KDZ. Ereğli İlçe Başkanlığına başvuran isimler…

EMRAH KARAARSLAN

ŞERİF SERTAN OCAKLI

HALİL POSBIYIK

HARUN KAÇMAZ

MUHİTTİN DİKEN

CHP'den Kozlu'da 3 aday başvuru yaptı!

CHP Kozlu ilçe başkanlığına 3 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylar CHP Kozlu İlçe Başkanlığına müracaatlarını yaptı. 

İşte CHP'den Kozlu İlçe Belediye Başkanı olabilmek için CHP Kozlu İlçe Başkanlığına başvuran isimler…

ALTUĞ DÖKMECİ

BARIŞ DEMİREL

CİHAN DEĞİRMENCİ

CHP'den Devrek'te 3 aday başvuru yaptı!

CHP Devrek ilçe başkanlığına 3 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylar CHP Devrek İlçe Başkanlığına müracaatlarını yaptı. 

İşte CHP'den Devrek İlçe Belediye Başkanı olabilmek için CHP Devrek İlçe Başkanlığına başvuran isimler…

ÇETİN BOZKURT

İSMAİL KÜLAH

NURCAN BAYRAMUSTA

CHP'den Gülüç'te 3 aday başvuru yaptı!

CHP Gülüç belde başkanlığına 3 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylar CHP Gülüç Belde Başkanlığına müracaatlarını yaptı. 

MEHMET GÖKTEKİN

NEZAKET ÖZTÜRK

ŞEREF AYDINLI

O İLÇE VE BELDELERDEN HİÇ ADAY ÇIKMADI!

CHP Kilimli İlçe Başkanlığına ve CHP Ormanlı, Çaydeğirmeni, Çatalağzı, Muslu, Gelik, Gümeli, Karapınar, Saltukova, Nebioğlu, Perşembe belde başkanlıklarına belediye başkanlığı için henüz başvuru yapan aday olmadığı öğrenildi.

2 İLÇEDEN VE 3 BELDEDEN TEK ADAY ÇIKTI!

CHP'den Çaycuma'da 1 aday başvuru yaptı!

CHP Çaycuma ilçe başkanlığına 1 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylardan henüz sadece bir aday CHP Çaycuma İlçe Başkanlığına müracaat etti.

RECAİ ODABAŞ

CHP'de Gökçebey'de 1 aday başvuru yaptı!

CHP Gökçebey ilçe başkanlığına 1 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylardan henüz sadece bir aday CHP Gökçebey İlçe Başkanlığına müracaat etti.

KENAN KİRENLİ

CHP'de Kandilli'de 1 aday başvuru yaptı!

Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı! Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı!

CHP Kandilli beldesi başkanlığına 1 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylardan henüz sadece bir aday CHP Kandilli Belde Başkanlığına müracaat etti.

MUSTAFA AYDIN

CHP'de Filyos'da 1 aday başvuru yaptı!

CHP Kandilli beldesi başkanlığına 1 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylardan henüz sadece bir aday CHP Kandilli Belde Başkanlığına müracaat etti.

KADİR ÜNAL

CHP'de Elvanpazarcık'da 1 aday başvuru yaptı!

CHP Elvanpazarcık beldesi başkanlığına 1 aday başvuru yaptı. Belediye başkanı olmak isteyen adaylardan henüz sadece bir aday CHP Elvanpazarcık Belde Başkanlığına müracaat etti.

HASAN ŞEKER

BAŞVURU SÜRECİ 5 ARALIK'A UZATILDI!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanlığı için aday başvuru sürecini 5 Aralık tarihine uzatmasından sonra hiç aday çıkmayan beldelerden ve ilçeden aday çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Aybüke Ünal