MUSLU Haberleri

MUSLU haberleri ve güncel MUSLU gelişmeleri, MUSLU ile ilgili tüm video, MUSLU fotoğrafları ve MUSLU haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KİLİMLİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer AVCI, TBMM’de genel kurul çalışmalarının tamamlanmasının ardından Zonguldak’a dönerek Kilimli- Muslu tünellerini ziyaret edip, yerinde...

ZONGULDAK

Zonguldaklı sanatçı Ercan Gönültaş 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçim sonrasında seçimle ilgili analizlerini paylaştı.

ZONGULDAK

Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan adayı Ercan Gönültaş yapmış olduğu yazılı bir açıklama ile seçmene seslendi.

ZONGULDAK

İYİ Partili belediye başkan adayları, Ankara Kızılcahamam mevkiinde trafik kazası geçirdi.

ZONGULDAK

Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan adayı Ercan Gönültaş Azerbaycan’da katılmış olduğu Televizyon programında Zonguldaklı hemşerilerine selam yolladı.

KİLİMLİ

Zonguldak'a bağlı Kilimli ilçesine ait Çatalağzı, Gelik, Kilimli ve Muslu belde belediyelerinin 2023 yılına ait nüfus bilgileri kamuoyu ile paylaşıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde, yalnız yaşayan 52 yaşındaki Davut Aslan, yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta bir belediye başkanı yerel basının kendisi hakkında yağtığı haberlere sert çıkıştı.

ZONGULDAK

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, yerel bir haber sitesinde hakkında çıkan iddialara sert bir şekilde cevap verdi.

ZONGULDAK

Zonguldak Muslu Belediyesi, kurum dışı personel alımı için İş-Kur web sitesi üzerinden ilan yayınladı.

ZONGULDAK

Ercan Gönültaş, Yeniden Refah Partisi’nden Muslu Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi.

ZONGULDAK

Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi, Muslu Belediyesi ile 2024 yılına yönelik kamu çalışanları lehine önemli bir toplu iş sözleşmesi imzaladı.