Bu bayram tatilinde, 9 günlük süre boyunca Amasra'ya akın eden ziyaretçiler, Karadeniz'in serin sularında gerçekleşen tekne turlarının tadını çıkardı.

A W182709 01

Tekne Turlarında Rekor Katılım!

Bayram tatili boyunca Amasra'nın eşsiz doğasını denizden görmek isteyen yaklaşık 50 bin kişi, tekne turlarına katıldı. Bu tur sayesinde, Amasra'nın Tavşan Adası, Kemere Köprüsü, Boztepe ve Küçük Liman gibi tarihi ve doğal güzellikleri keşfetme fırsatı buldular.

A W182709 02

Doğanın Keyfi ve Huzuru

Tekne turuna katılanlar, Amasra'nın doğal güzellikleri karşısında büyülenirken, sıcak havanın ve dalgasız denizin sunduğu huzurlu ortamın keyfini çıkardılar. Şehrin gürültüsünden uzaklaşarak doğanın içinde sakin bir tatil geçiren ziyaretçiler, bu deneyimlerini memnuniyetle paylaştılar.

Kene kabusu geri döndü! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu dikkat! Kene kabusu geri döndü! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu dikkat!

A W182709 03

Memnuniyet Yüksek!

Tekne turlarına yoğun ilgi gösteren ziyaretçilerin memnuniyeti, tekne sahiplerini de mutlu etti. Yoğun katılımın sağladığı memnuniyeti dile getiren tekne sahipleri, turistlerin ve kendilerinin bu deneyimden büyük keyif aldıklarını belirttiler.