Doğa Haberleri

doğa haberleri ve güncel doğa gelişmeleri, doğa ile ilgili tüm video, doğa fotoğrafları ve doğa haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın'ın Amasra ilçesi, muhteşem doğası ve tarihiyle yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Kıyıcak Mahallesi sınırların içinde bir alana verilen taş ocağı ruhsatının iptali için yapılan başvuru Zonguldak İdare...

KARABÜK

Karabük’ün dağlık kesimlerinde yaşayan yaban hayvanları, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çekiyor.

BARTIN

Bartın'da, Gerişkatırcı Köyü'nde bulunan bir su kanalına düşen bir karaca, yetkililerin hızlı müdahalesiyle kurtarılarak doğaya salındı.

KARABÜK

Karabük'ün Ovacık ilçesinde bir vatandaş, ormanlık alanda yaptığı gezinti sırasında karaca ile karşılaştı.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Sözen liderliğindeki bir ekip, doğa ve kuş gözlemi tutkunlarıyla...

KASTAMONU

Kastamonu'da Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, 2023 yılında gerçekleştirdikleri denetimlerde bin 646 avcıyı kontrol etti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesine yakışmayan görüntüler vatandaşın tepkisini çekti. İlçenin bu halini gören ziyaretçiler ve bölge halkı duruma tepki gösterdi.

KARABÜK

Karabük’te kent merkezine inen ayı ve 2 yavrusu cep telefonuyla görüntülendi.

ZONGULDAK

Yıllar boyunca TEMA Vakfı için çalışan ve TEMA Zonguldak İl Temsilciliği görevini üstlenen Berran Aydan görevinden ayrıldığını açıkladı.

GÜNDEM

Ormanda anne ayı ve yavrularıyla karşılaşan bir vatandaş o anları cep telefonuyla kayda. Ayıları kayda alan vatandaşın tepkileri gülümsetti.

KASTAMONU

Kastamonu'daki doğal alanlar nelerdir? Kastamonu'da nerelere gidilir? Kastamonu'da doğal tabiat alanları nerededir?