İncecik, depremde hayatını kaybeden öğrencilerini unutamıyor.

Yaşanan depremde ölümden dönmenin bir el becerisi olmadığını belirten İncecik, ailesiyle birlikte Kahramanmaraş merkezli depremlere yakalandıklarını ifade etti. Ağır hasarlı bir binada ölümden dönen İncecik, ikinci depremde evinin tamamen yıkılması üzerine ailesiyle birlikte Karabük'e yerleşti.

ACILARINI İLK GÜNKÜ GİBİ YAŞIYOR

Mehmet İncecik, depremde kaybettikleri arasında öğrencilerinin de bulunduğunu belirterek, "Bu depremden sağ çıkmak hakikaten bir el becerisi, bir kol gücü vesaire değildir. Allah öyle takdir etti, çıktık." dedi. Ailesinin sağlam bir apartmanda olmalarına rağmen depremin ardından apartmanlarının parçalandığını ifade eden İncecik, yaşadığı dramı şu sözlerle anlatıyor: "7.8’lik bir depreme dayanması bile sağlam olduğunu gösterir. Bu sırada çok kişiyi kaybettik. Birinci derece akrabalarımız sağ olarak kurtuldu ama akrabalarımızdan, kuzenlerimin vefat edenler var."

Emniyetten uyuştrucu operasyonu! Emniyetten uyuştrucu operasyonu!

Depremde Ölümden Dönen Öğretmenin Acı Hikayesi... Onları Unutamıyor!1

ÖĞRENCİLERİNİ UNUTAMIYOR

Öğrencilerini kaybetmenin acısıyla baş başa kalan İncecik, yaşadığı acıları paylaşarak, "Vefatlar içerisinde kendilerini en çok etkileyenlerin öğrencileri olduğunu" ifade etti. "Çünkü bunlar bizim ülkemizi emanet edeceğimiz genç beyinlerdir." diyen İncecik, öğrencilerini unutamadıklarını belirtiyor ve onların pırlanta gibi gençler olduğunu vurguluyor.

DEPREM ANINDAKİ KORKUNÇ ANLAR

Deprem anında yaşadıklarını anlatan İncecik, "Günlerden pazar gecesiydi. Zaten Pazartesi günü okullar açılacaktı. Eşim o gece oruç tutalım demişti. Saat 05.10’a saati kurmuştum. Saat bizi uyandıracakken deprem uyandırdı." diyor. 4.17'deki depremin şiddetini ve korkunç anları dile getiren İncecik, ailesinin sağ olarak kurtulmasının bir mucize olduğunu ifade ediyor. Deprem sırasında aldığı eğitim ve deprem tatbikatları sayesinde çıkmayı başaran İncecik, bu dramatik olayı Allah'a tevekkül ederek atlattıklarını söylüyor.

İHA

Karabük Haberleri