Özcan Ulupınar, Devrek halkına hitaben yaptığı konuşmada, “Bir yılda villa sahibi olmayacağım” diyerek isim vermeden “Villa almasıyla” gündem olan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a göndermede bulundu. 

Özcan Ulupınar söz verdi!

Özcan Ulupınar, Devrek halkına hitaben yaptığı konuşmada, geçmişte birlikte yürüdükleri dava arkadaşlığını hatırlatarak, tekrar bir araya gelerek belediyeyi kazanma sözü verdi. Ulupınar, Devrek'in sahipsiz bırakılmadığını vurgulayarak, Zonguldak'ın en yüksek oy alan ilçesi olma hedefini ortaya koydu.

"Bir yılda villa sahibi olmayacağım!"
Ak Parti Devrek Belediye başkan adayı Özcan Ulupınar isim vermeden mevcut Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a göndermede bulundu. Ulupınar, “Bir yılda villa sahibi olmayacağım. Bir yılda ev sahibi olursam da evin parasını verip oturacağım.

Filyos Belediye Başkanı, Antik Kent Kazılarını Yerinde İnceledi: Turizme Işık Tutan TİOS ve TEİON'un Sırrı! Filyos Belediye Başkanı, Antik Kent Kazılarını Yerinde İnceledi: Turizme Işık Tutan TİOS ve TEİON'un Sırrı!

Laflarımla potlarımla Türkiye'ye rezil olmayacağım. Devrek belediye başkanlık makamının ağırlığını taşıyacağım. Bu belediye başkanlığının bir onuru vardır bir şerefi vardır bir haysiyeti vardır. Ben de bu makama layık olacağım” diyerek aldığı villayla gündem olan Çetin Bozkurt’u hedef aldı.