İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile 15 ilde operasyon düzenlendiğini duyurdu.

Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı? Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı?

Yapılan açıklama şöyle:

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE (BTÖ) YÖNELİK "KAHRAMANLAR OPERASYONLARI" KAPSAMINDA İSTANBUL, VAN, ŞANLIURFA, ELAZIĞ, DÜZCE, DİYARBAKIR, BURSA, EDİRNE, KIRKLARELİ, KİLİS, IĞDIR, HATAY, ADANA, KAHRAMANMARAŞ VE DENİZLİ’DE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 37 ŞÜPHELİ BTÖ MENSUBU YAKALANDI. AYNI OPERASYONLAR KAPSAMINDA AĞRI’DA SINIR ÖTESİNE KAÇMAYA ÇALIŞAN VE ARAMA KAYITLARI BULUNAN 2 TERÖRİST DE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. TERÖRİSTLERİ VE ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİNİ ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ! Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. AZİZ MİLLETİMİZİN DUALARI VE DESTEKLERİYLE, SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR!