Finansalların duyurulmasının hemen ardından, önde gelen aracı kurumlar, Erdemir Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) hisse senedi için 2024 beklentilerini belirlemeye başladı. 23 Şubat'ta, hisse senedi performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan 3 kurum, yatırımcılara hedef fiyatlarını sundu.

BİLANÇO DETAYLARINA GÖZ ATIN

Hisse senedi hedef fiyatlarına ilişkin bu güncellemeler öncesinde, şirketin 2023 yılı 4. çeyrek bilançosu incelenmeye değer detaylarla dolu. Şirketin mali performansı, yatırımcıların dikkatini çeken kritik unsurlar arasında.

KURUMLARIN HEDEF FİYAT VE TAVSİYELERİ

23 Şubat itibariyle, 3 farklı aracı kurum, Erdemir Ereğli Demir Çelik hisseleri için hedef fiyatlarını açıkladı. Bu hedef fiyatlarının yanı sıra, hisse senedi ile ilgili alım, satım ya da tut önerilerini de yatırımcılarla paylaştı.

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlenme tabelaya yansıdı! Zonguldak ve ilçeleri akaryakıt fiyatları... Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlenme tabelaya yansıdı! Zonguldak ve ilçeleri akaryakıt fiyatları...

YATIRIMCILARA YÖNELİK STRATEJİLER

Yatırımcılar için önemli bir dönemeç olan bu hedef fiyat açıklamaları ve tavsiyeler, şirketin geleceğine dair beklentileri yansıtmakta. Yatırımcılar, kendilerine uygun gördükleri analizleri inceleyerek, Erdemir Ereğli Demir Çelik hisseleriyle ilgili stratejilerini güncelleyebilir.

HABER MERKEZİ

Ereğli Haberleri