Hisse Haberleri

Hisse haberleri ve güncel Hisse gelişmeleri, Hisse ile ilgili tüm video, Hisse fotoğrafları ve Hisse haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Borsa İstanbul'un gözde hisselerinden Ereğli Demir ve Çelik (EREGL), yatırımcıların merakla takip ettiği bir konu haline geldi.

ZONGULDAK

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, kurban hisse fiyatları sosyal medyadan açıkladı

EKONOMİ

Borsa İstanbul'da 14 aracı kurum Ereğli Demir Çelik hisseler için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı.

EKONOMİ

Yapı Kredi Yatırım tarafından hazırlanan rapora göre, Kardemir <KRDMD> şirketi 2Ç24 satış hacmini ürün bazında paylaştı.

KARABÜK

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KRDMD), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimde, Nisan-Haziran 2024 dönemi için ürün satışıyla...

GÜNDEM

Borsa İstanbul'da yaşanan hareketlilik gözleri yine TÜPRAŞ hisselerine çevirdi. TÜPRAŞ'ta neler oluyor?

ZONGULDAK

Ereğli Demir Çelik (EREGL) hisseleri, Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

ZONGULDAK

Borsa İstanbul'da geçen hafta sonuçlarında görülen %3,57'lik düşüş ve dalgalı seyir, yatırımcıları endişelendirirken uzmanlar uyarılarda bulundu.

ZONGULDAK

EREGL, 13 Mart 2024 tarihinde KAP yaptığı bildirimde, Peletleme Tesisi Yatırımı'nda yaşanan gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Yapı Kredi Yatırım, bugün ERDEMİR ve KARDEMİR hisse senetleri için paylaştığı teknik analiz raporunda önemli gelişmelere vurgu yaptı.

ZONGULDAK

Çates Elektrik dahil 3 hisse üzerindeki yasakların kalkacağı duyuruldu.

EREĞLİ

ERDEMİR'in 22 Şubat 2024 tarihinde açıklanan 2023 yılı 4. çeyrek bilançosu açıklandı. Demir-çelik ile ilgili detaylar şirket tarafından paylaşıldı.